vTubeGo Video Downloader - 1 Yıllık Hediye Lisans


YouTube Oynatma Listesinin ve Kanalının tamamını indirmek ister misiniz? TikTok videolarını filigran olmadan çevrimiçi olarak ücretsiz indirmek ister misiniz? Twitter videolarını hızlı bir şekilde MP4 ve MP3'e dönüştürmek ister misiniz? vTubeGo Video Downloader yukarıdakilerin tümünü yapmanızı sağlar!

Video indirmek için tasarlanan vTubeGo Video Downloader , Facebook, Vimeo, Dailymotion, Twitter, Instagram, Tiktok, Niconico, Naver, Lynda, TED gibi herhangi bir web sitesinden video indirme olanağı sunan son derece sezgisel bir video indirme yazılımıdır . Bilibili, vb. Tüm popüler video ve müzik akışı sitelerinden ve platformlarından videoları MP4 ve MP3'e dönüştürmek genellikle harika çalışır. Ayrıca bu araç, internette bulduğunuz filmler, videolar, TV şovları, oynanışlar, dramalar, nasıl yapılırlar, haberler ve daha fazlası gibi videoları 360p, 480p, 720p veya 1080p kalitesinde kaydetmenize olanak tanır. Popüler indirme yazılımlarından biri olan bu yazılım aynı zamanda birden fazla video URL'si eklemeyi ve toplu indirmeyi de destekler.

Ana Özellikler

vTubeGo Video Downloader, programdan ayrılmadan birçok farklı platformdan video indirip kaydedebilen mükemmel bir video indiricisidir; arayın, göz atın ve indirin.

Bunu kullanarak videoları indirebilir ve bilgisayarınıza MP4 ve MP3 formatlarında kaydedebilirsiniz.

Ayrıca bu video indirme yazılımı, 360p, 480p, 720p ve 1080p gibi farklı çözünürlüklerdeki video klipleri indirip kaydetmenize de yardımcı olur.

Gelişmiş toplu indirme seçeneği ve aynı anda birden fazla video indirme desteği sayesinde, indirme sırasına ihtiyacınız olduğu kadar video ekleyebilirsiniz.

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 11/10/8/8.1/7/Vista, Windows XP

Fiyat: 35$/yıl

vTubeGo Video Downloader lisans anahtarını ücretsiz olarak nasıl edinebilirim?

Adım 1:  HEDİYE ÜRÜN SAYFASINI Ziyaret Edin

1 yıllık vTubeGo video indirici aktivasyon kodunu almak için lütfen e-posta adresinizi girin.

Adım 2:  Sürüm 2.0.9 için yükleyiciyi indirin –> buraya tıklayın

Programı bilgisayarınıza yükleyin ve Etkinleştirme pencerelerine erişin. 1 yıllık kayıt için yukarıdaki lisans anahtarını kullanın

Adım 3:  Tüm işlevlere ücretsiz olarak erişmenin 1 yıl boyunca keyfini çıkarın!



Şartlar ve koşullar:

Bu 1 yıllık lisans anahtarıdır

Ücretsiz güncelleme yok

Ücretsiz teknik destek yok


Yorum Yazın

Daha yeni Daha eski